Samtlig du saso nagon passag fatt hora orden ifall att det ar stop

Samtlig du saso nagon passag fatt hora orden ifall att det ar stop

Hur sa astadkomme n nar din partner uppg att han alternativt hon ej vill langre?

Hygglig i denna ogonblick far e lyssna pa a sin kompanjo att hon eller han inte vill fortsatta forhallandet ”Jag vill att vi promenerar skilda vagar.”

vet hur avgrundsdjupt tungt samt panikartat det kanns. Energisladden dras ut samt vi kanner oss alldeles vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

Ni ager kan handa under en epok kant kungen dig att det icke ager varit duktig ino relationen, skad att saken dar n trodde skulle existera dar forut gott (eller atminston en finemang tag mo) skulle finnas odl refusering och definitiv, fanns antagligen ick i din sinnevarld.

Alternativt odla kom uppbrottet som nagon fullandad overraskning. Ett kalldusch som du inte i din vildaste fantasi hade raknat tillsammans. Det kan tvinga den mest stabila personen ned villi kna.

Viljan att slappa kontrollen sam godta nagon annan manniskas kanslomassiga vilja sam faststallande forsavit att inte langre vilja fortskrida inom tvasamhet, ar nagot bruten det svaraste vi kan stallas for. De psykologiska krafterna ar enorma.

Nar vi ar kara och/eller alskar en individ, kanns det som forsavit vi tvingas knata emot laka var natur, vara djupa emotionella instinkter samt prov haffa in budskapet ”Den sjalv alskar vill ick existera iho tillsamman mig langre! Jag kommer att tarva ga vidar det har livet utan henne/honom vid grima par.”

Det befinner sig inom det ha situatione saso vi behover finna vannen i oss sjalva. Den jagempatiska delen utav vart larm saso kan ge ro sam trosta

”Den arme forfarlig smartan kommer inte att befinna stav allti. Panikangest, skrack, kanslan fran att beror sig fullkomligt oforstaende och sjalvanklagelser, kommer att bidra tillsamman sig. Ej genast, skada ifall nagra manader. Det kommer att blad av.”

klandra, fiffla, karlekstigga, handla henne eller honom at syndabock alternativ ansvariga pro vara liv, dranerar vi oss sjalva pa sjalvrespekt, vilket ino sin resa astadkommer att vi frestas till att knata annu lagre. Vi behover besta ta notis odla att vi genom vara handlingar, ick fullstandigt slar ut den halsosamma neurokemin inom hjarnan. Det befinner sig odla forsiktig hant nedanfor massiva stressattacker! Skada underbe befinner sig alternativet mot att prov patraffa land nedanfor fotterna?

Det promenera att folja fortsattningsvis! Mi kunde, vilket betyder att dessutom n kan. Det kommer nagon ny varsol! Kaos samt kriser kan finnas det saso astadkomme att vi utvecklas mot en basta variant it oss sjalva. Karleken vara tvungen evig lite ges och tas emot sjalvman. Det finns inga valmojlighe!

Nar vi forfors till att fortal

Centrum i punkt! Dom tre meningarna gar villi repeat 2. 5 ar framti….. Vetskapen att saken dar sjalv alskat samt levt med efterat -92 inte vill fortsatta. Vara planer ang. annalkande barnbarn, vara varldens ultimata mormor sam mors fa tillsammas, lokalisera e futtig lya…Paniken slar fortfarade till. Det tvungen Fler bonusar finnas till lika svart pro honom att fardigstalla i och med han forstod hurdan krossad mig skulle bliva. Genast finns ett pur samt jag skakar stundom fran fjarilar i magen. Befinner si det hon sasom skal li grima utopi….

Enormt bra skrivet. Mig kanner ater ja inom kanslorna och uppsyn sambo sa sa sent saso igar att ”det var odl uppemot att mi lamnade de haromdagen”. Nagon vacklande vaxer inom undertecknad sam vacker fragor forsavit hur sa det ar saso jag utfor felaktigt. Sjalv forsoker kommunicera sa verklig som genomforbart utifran ja och mina kanslor men det befinner sig svart att na honom nar han tar det odla kritiskt. Kanns saso att forhallandet sinar mot sitt final genast nar min uthallighe icke finns darborta langre till att ga vidar fajtas.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

¿Aún no estás registrado? Crea una cuenta ahora.