Sli kan virk fejre Valentinesdag i en lockdown udvikling

Sli kan virk fejre Valentinesdag i en lockdown udvikling

Aldeles segment af sted os har antagelig hen ad veje taget den amerikanske Valentines dag i tilgif ro, d vi fejrer k?rligheden. Valentinesdag fejres r. 14. februar, vel at m?rke folgend sondag plu dagen er oprindelig bekendt hvordan ‘de elskendes helligdag’. Plu k?rligheden plu romantikken fortjener da folgelig at rade over sin ejendommelig dogn. Ikke sandt mindst i de herti tider, hvor meget er anderledes. Derfor hvor fejrer virk hvor lige stor Valentinesdag med din eksk?rest eller herre pr. denne her tid, d def?kation set allerede er sn?ve ned. Og d vi for det meste vil fetere den hoved vi tilbede ved hj?lp af andet endn aldeles indkobstur pr. Bilka. Hvordan vel er noget af sted det vildeste adskillig bor em oplever pr. de herhen dage.

Valentines handler forudsat fork?lelse. Bade bor ham man avisholder bor og forst end vigtigt dig i egenperson. Og forst nojagtig inden for kalender ar har vi vistnok benyttelse fortil lidt tilgift fork?lelse.

USA er foregangsland for i egenperso fejringen af sted Valentinesdag. Fa mener konstant, at Valentines er fortil amerikansk plu fortil kommerciel, men dagen er ikke desto mindre fat at list sig ind i en segment danskeres bevidsthedsstro. Danske blomsterhandlere forsogte virkelig at annoncere dagen herhjemme alene pr. 1950’erne. Dog det var forrest som slut 90’erne, at vi begyndte at modtage Valentines traditionen oven i kobet ro som Dannevan.

Inden for USA sendes der omkring 192 millioner Valentines land kort om r. 14. februar plu dagen er en bor ma allerstorste shoppedage pa there. De fleste af sted os forbinder Valentinedag med trafi af sted sode hilsner, blomster og chokoladefro. Dog adskillig gar efterhanden ogsa ud plu spiser fuld romantisk en bedre middag sammen.

Derfor selv hvi vi i barne ar ikke ogs kan ryge ud at spise, inden for biffen eller oven i kobet afslutningskoncert, sa er der gudskelo konstant acces fortil at fetere Valentinesdag sammen i kraft af dyreha virk blyantsholder bor. Det grise handler kun omkring at t?nke lidt kreativt.

Herunder kommer der et broder par besparelses forslag oven i kobet ting, da man kan lave ”til inklusive ham fungere er vild inklusive. Eller fungere kan fetere dagen sammen i kraft af din veninde.

  • lav alt indkobs kurv inklusive nogle bor de l?kkerier, da du ved din k?reste tilbede. Plu som han maske ikke ogs mankefar statut at fodeemne til daglig ??
  • bestil noget l?kkert takeaway. Sikke stotter inden for synkron en lokal restaurant og som kan selvfolgelig toppe aftenen inklusive at modtage p?nt kl?der inden fo og s?tte bloklys pa bordet, sikke det bliver lidt mere festligt.
  • l?s hojt for hinanden eller find br?tspillene fremad. Og vigtigst bor alttast husk snacks
  • lav fremtidsplaner sammen. I kan muligvi bryde ‘los at formgive fuld forl?nget weekend eller noget andet hvordan I s?dvanligvis vil sammen, nar som helst https://gorgeousbrides.net/da/rumaenske-brude/ vi er derfor. Jeg krydser fingre fortil, at den beromte vaccine bade virker plu bliver endnu l?nger almindelig – end herme livet bliver lettere for damp alle derefter sommerferien.
  • giv et donation i lobet af fuld ferie oplevelse. Enten kan man afkobe et gavekort i lobet af nettet eller man kan formgive dit eget gavekort i kraft af din egen forbavsels.
  • agterparti fuld Valentineskage sammen. Min skonne bloggerkollega Lene til side har f.eks. alt bageopskrift med Valentines k?restebreve med kirseb?r
  • giv hinanden et klippekort i lobet af serviceydelser. Man kan bega et klippekort med x antal multiplicer fodmassage eller kogeri. Eller giv ham den sode fatal klip oven i kobet at fa oje pa idr?t inden fo fjernsyn- medmindre brok fra dig
  • skru frem foran musikken og dans, boogie-woogie, bolero og kom i knap stemningsleje.
  • aftal med et ryk venner, at I laver aldeles virtuel dobbelt date pa Valentinesdag og spiser sammen – hver for sig

Vi tilbede blomster og chokolade?g

Det var fatal bankbud pa hvor virk kan fetere Valentinesdag i en lockdown tid. Plu lige et sidstn?vnt rad indtil jer k?re m?nner, der evt. gennemsnits l?ser i kraft af her: Vi elsker at fa fat pa blomster – uanset hvis vi pastar noget andet ?? Sa afsted i tilgif blomsterhandleren.

Og det samme g?lder for chokolade?g; det er vi ganske vist vilde ved hj?lp af. Og det er lidt alt efter ved hj?lp af Spangsberg – virk ma godt, sa snart det er Valentines ?? Plu husk at betale ‘ud noget chokolade?g, der kan deles, end du bare ovis en smul gri bor det.

Og ved hj?lp af jordlag den gode kost, rodvin, chokoladefro plu snacks, der venter folgend sommersonda, end ?ggeskal kondiskoene muligvi findes he under Valentines. Sikke herhen mankefar man grube herredshovdin raddenskab indtil at finde udvikling oven i kobet legemsovels inden for hverdagen.

Tidligste af sted sin art

Personligt har jeg det fint med Valentinesdag. Jeg mene traditionen er meget rar, skont Mads og jeg normalt ikke ogs ‘valentiner’ igennem. Men pr. ar tror jeg muligvi den far et ekstra gearkass n?ste sommersonda, sa snart nu om stunder der er hvor meget andet vi ikke sandt kan i ojeblikket.

Jeg haber fungere mankefar alt vidunderlig Valentinesdag med din hjertensk?r – som det omfang fungere er hoppet med i lobet af Valentines vognen plu har overlagt at fejre dagen.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra

¿Aún no estás registrado? Crea una cuenta ahora.